Clip in pásky
Hana |
03.10.2024 21:52
Zdravím všechny, holky - máte prosím někdo zkušenost s clip in pásky? Je aplikace jednoduchá nebo to hravě zvládnete?
Stanička |
27.01.2025 9:51
Sarkez- taky jsem si nakonec objednala z jejich stránky a jsem s tím moc spokojená. Bála jsem se toto připnutí a uchycení na vlasy, ale nakonec jsem to zvládla a bála jsem se zbytečně. Vlasy jsou krásné, kvalitní, doručení bylo mega rychlé. Není ani poznat, že mám nějaké vlasy připnuté, krásně se ztratí a vypadá to přirozeně. S odstínem mi pomohli, za což jsem velmi ráda. :)
viky.beckham |
16.11.2024 16:00
Ahoj! 😊 Clip in pásky jsou super, hlavně když chceš rychle změnit účes nebo přidat objem. Aplikace je opravdu jednoduchá, zvlášť pokud jde o rychlopásky – stačí si vlasy rozdělit na sekce, připnout je a srovnat, aby to vypadalo přirozeně. Chce to možná pár pokusů před zrcadlem, ale během chvilky to dostaneš do ruky.
Já mám moc dobrou zkušenost e-shopem Vlasy-levne mám dobrou zkušenost, kvalita jejich REMY vlasů je fakt skvělá a vydrží dlouho, když se o ně dobře staráš.
Pokud máš ještě otázky, klidně napiš! 😊
Sarkez |
23.10.2024 20:56
Ahojky, clip in pásky jsou super na rychlou úpravu vlasů. Okamžitě vlasy prodlouží a výsledek je dokonalý :) Já je mám díky tomu neskutečně ráda a nosím je prakticky denně. Jinak, co se týká aplikace, tak ta je opravdu jednoduchá, zvládneš ji sama během několika minut – pásky se jednoduše připnou pomocí malých klipů, které se snadno skryjí ve vlasech. Výsledek vypadá přirozeně, pokud vybereš správný odstín a délku. Pokud hledáš kvalitní a cenově dostupné řešení, podívej se na Clip-Vlasy-Levně.cz, tam mají super výběr. Já osobně si tam taky objednávám a vždy jsem byla spokojená! 😊
viky.beckham |
16.10.2024 12:39
@martina.marna Souhlasím, aplikace je fakt rychlovka, jakmile v tom chytíte ten grif. :)) Taky mám odsud clip-in, já byla tedy na konzultaci na jejich brněnské pobočce a vybrali jsme společně s personálem totožnou barvu s mými vlásky, taky pravé lidské - ráda experimentuji a dají se barvit, tepelně upravovat a jsou určitě kvalitnější. :))
Hana |
16.10.2024 0:15
Holky díky za komentáře! Nejlepší recenze jsem četla na hotstyle.cz - a to jak o jednoduché aplikaci, tak i o jejich kvalitě. Už mám objednáno :)
martina.marna |
15.10.2024 13:10
Ahoj, aplikace je jednoduchá, čím častěji si je dáváte, tím rychlejší a snadnější aplikace pak je.
Já mám z pravých lidských vlasů z e-shopu vlasy-k-prodlouzeni, pomohli mi s výběrem barvy přes e-mailovou konzultaci - vyfotila jsem jim své vlasy a díky nim jsme přesně trefili tu barvu vlasů které mám.
RybickaMala |
12.10.2024 21:36
Ahoj, s clip-in pásky mám zkušenost a můžu říct, že jejich aplikace je opravdu jednoduchá. Zvládneš to sama doma během pár minut, není to nic složitého. Stačí si rozdělit vlasy na jednotlivé vrstvy, přichytit pásky a pak je zakrýt vlastními vlasy – hotovka :) Důležité je, aby pásky dobře seděly a netlačily. Doporučuji mrknout na https://www.clip-in-vlasy.eu/, mají tam široký výběr clip-in, včetně návodů na použití a tipů, jak o ně správně pečovat, aby vypadaly přirozeně a vydržely dlouho. 😊
Stanička |
11.10.2024 0:44
Holky, jsem ráda, že jsem na tuto diskuzi narazila - clip in pásky i vlasy se mi moc líbí, tak jsem si taky svůj odstín objednala. Ještě mi napište jak těžké je připnutí?
Martička |
05.10.2024 22:58
Já je mám už nějakou dobu a jsem moc spokojená. Clip in pásky mám z lidských vlasů, takže je to přirozené a vypadá to fakt dobře. Mám je od www.hotstyle.cz/263-clip-in-rychlopasy-100-lidske-vlasy
Přidej odpověď
Pro přidání příspěvku se musíte
přihlásit.
Pokud nemáte přihlašovací údaje, zaregistrujte se prosím
ZDE.