Chuť na sex
viky.beckham |
10.03.2025 17:57
Holky, mám takový problém a nevím, co s tím. Partner poslední dobou vůbec nemá chuť na sex. Když se snažím začít, tak buď uhne, nebo řekne, že je unavený. Přitom jinak je vztah v pohodě, rozumíme si, ale v téhle oblasti je to teď úplně mrtvé. Nechci na něj tlačit, ale už mi to začíná vadit. Máte s tím některá zkušenost? Jak jste to řešily?
martina.marna |
21.03.2025 22:55
Hele z mojí zkušenosti to dojde fakt hodně diskrétně zabalený. Není nijak poznat, co se uvnitř nachází, takže se nemusíte. Takže se fakt nemusíš bát 
viky.beckham |
18.03.2025 20:47
Ještě mám otázečku, přijde to z toho shopíku nějak dobře zabalený? Myslím, aby na první dobrou nebylo poznat co to je? Trochu se stydím něco takovýho jsem ještě neobjednávala.
martina.marna |
16.03.2025 16:50
Nemusí se to brát dlouhodobě aby to fungovalo. Ten Red Power je spíš na okamžitou podporu. Účinek nastupuje do hodiny a vydrží fakt hodně dlouho . Parner to bere podle potřeby a je s tím spokojný a já koneckonců taky
viky.beckham |
13.03.2025 17:46
Díky moc Marti, a ten red power je potřeba brát nějak delší dobu aby to zafungovalo?
martina.marna |
12.03.2025 23:57
Ahoj, úplně ti rozumím, měla jsem to doma dost podobně. Můj partner se tomu taky nejdřív bránil, nechtěl o tom moc mluvit a pořád to sváděl na únavu. Jenže já viděla, že ho to taky trápí, i když o tom nechtěl mluvit. Nakonec jsem vzala iniciativu do vlastních rukou a objednala mu Red Power https://supererekce.cz/26-red-power-10-tobolek-1-runner-zdarma.html. Nejdřív byl skeptický, ale když viděl, že to fakt pomáhá, začal si ho objednávat sám. Pokud vidíš, že se tomu vyhýbá, možná jen potřebuje trochu nakopnout, nenásilně, v klidu, ale zároveň mu dát najevo, že ti na tom záleží. Držím palce! ❤️
Přidej odpověď
Pro přidání příspěvku se musíte
přihlásit.
Pokud nemáte přihlašovací údaje, zaregistrujte se prosím
ZDE.