Alternativa ke kávě

viky.beckham | 05.12.2024 22:23

Ahoj holky, poslední dobou si říkám, že to s kávou možná trochu přeháním – zvládnu i 7 šálků denně. 😅 Cítím, že bych to měla trochu omezit, ale zároveň potřebuji něco, co mi dodá energii během dne. Máte nějaké tipy na zdravější alternativy, které vás nakopnou a udrží svěží? Budu ráda za tipy 😊

martina.marna | 10.12.2024 22:57

Já mám doma oboje, protože každé má své výhody. Většinou ale beru kapsle, protože je to rychlejší a pohodlnější, nemusím nic odměřovat ani míchat, což je super, když spěchám. Práškovou guaranu si nechávám na dny, kdy mám čas připravit si třeba smoothie nebo ji přidat do jogurtu. Obě varianty fungují skvěle, takže záleží jen na tom, co ti bude vyhovovat víc. Pokud máš možnost, zkus obě a uvidíš.

viky.beckham | 09.12.2024 23:17

Ahoj Marťo, moc díky za tip. Koukala jsem na ten Kratomworld a všimla jsem si že tam mají guaranu v prášku i v kapslí. Ty bereš jakou?

martina.marna | 07.12.2024 0:00

Čauky, Rozumím ti, někdy se káva snadno stane naším hlavním zdrojem energie, ale těch 7 šálků je už celkem dost. Pokud hledáš zdravější alternativu, co takhle zkusit guaranu?

Je to přírodní zdroj energie s vysokým obsahem kofeinu, ale uvolňuje se postupně, takže tě „nakopne“ na delší dobu bez rychlého poklesu energie. Navíc nepůsobí tolik dráždivě na žaludek jako káva. Já si ji objednávám z Kratomworldu už přes rok. Určo můžu doporučit.

1

Přidej odpověď

Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.

Pokud nemáte přihlašovací údaje, zaregistrujte se prosím ZDE.