Jak být krásná

Účes pro všechny typy vlasů. Dlouhé mikádo!
Inspirujte se u celebrit, u kterých stále letí účes jménem ,,Long bob“, tedy dlouhé mikádo. Sluší opravdu všem, chce to jen vybrat si ten správný tvar. Trendy jsou rozmanité, ale tento účes snad nikdy nevyjde z módy. Každým rokem je k vidění na módním mole, na červeném koberci, ale jistě i také u Vás ve městě. Je zkrátka šik pro každou z nás. celý článek
Myslím si, že péče o nehty je spolu s péčí o vlasy a o pleť jedním z hlavních pilířů ženské krásy. Bohužel spousta žen na nehty zapomíná.
Která už přes rok píše blog Dazzlicious coconut http://dazzliciouscoconut.blogspot.cz, prokládaný tématy, jako jsou recenze na kosmetické výrobky, outfity, ale i recepty.
Chůze je nám přirozená, proč ji tedy nevyužít pro hezké tělo v plavkách či letních šatech? Každý den na váze? Zbytečné a demotivující. Důležitější jsou centimetry!
Tmavě rudá rtěnka hitem podzimního make-upu
Nemáte odvahu na tmavou rtěnku? Letos na podzim si ji rozhodně dopřejte! Podzimní make-up 2012 po tmavé rtěnce doslova volá. celý článek
Francouzské ženy jsou pověstné nejen svým vytříbeným módním vkusem, ale také svou štíhlostí. A víte, proč jsou Francouzky štíhlé? Protože rády jedí. Pokud nevěříte, přečtěte si náš článek.
Dáváte přednost nákupu parfémů a kosmetiky z pohodlí domova, ale nemáte čas zkoumat nabídku mnoha různých internetových obchodů?
Yves Rocher je stabilní společnost se silným zázemím a jedinečným know-how získaným na základě mnohaletých zkušeností.
WHITE PEARL: Nejprodávanější produkt na bělení zubů v ČR!
Toužíte po krásném bílém úsměvu, ale neradi chodíte k zubaři, nebo na drahé kosmetické procedury jednoduše nemáte? celý článek
Kruhy pod očima nám dokážou přidat pěkných pár let navíc. Pokud také Vás trápí kruhy pod očima včetně tmavých skvrn, máme pro Vás několik tipů, které si s těmito kosmetickými problémy poradí.
Lak a rtěnka tvoří sehrané duo, které smyslně podtrhuje naši krásu. Dior se rozhodl oživit letošní sezónu novými barevnými odstíny laků a rtěnek. MAC a Butter London nezůstávají pozadu.
Být krásná v 21. století to také znamená být upravená. K tomu, aby si moderní žena připadala krásná, potřebuje využívat služby, jako je kosmetika, kadeřnice, manikúra, pedikúra, ale také epilace,...
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16