Dámská móda

Léto 2013 oživí černobílé efekty
Černobílé duo ze světa módních kombinací nikdy nezmizí. O jeho nesmrtelnosti ostatně svědčí léto 2013, které se značka Luis Vuitton rozhodla oživit černobílými efekty. celý článek
Módní ikona Dita Von Teese potěšila tisíce žen na celém světě svou novou kolekcí šatů Muse. Při navrhování nemyslela pouze na modelky s vosím pasem, ale na ženy všech postav.
V sezóně jaro léto 2013 se bez bílé halenky rozhodně neobejdete. Její střih můžete plně přizpůsobit svému vkusu. Může být nenápadná, vyzývavá, ležérní i sexy.
Metalické tóny rozhoupou vlny módního světa 2013. Burberry i Dior na svých přehlídkách představily atraktivní paletu modelů v nepřehlédnutelných metalických odstínech.
Myslíte si, že Vánoce nenaplnily všechny Vaše tužby a přání?
Pomůžeme Vám to vylepšit. celý článek
Zima je tady a každá z nás určitě zná ono nepříjemné popotahování triček a svetrů směrem dolů, aby nám lidově řečeno netáhlo na záda.
Možná si ještě vzpomínáte, jak Vás maminka nutila nutit čepici, kterou jste si pokaždé za rohem domu tajně sundala. Ovšem pozor, tentokrát jsou pletené čepice módním hitem.
Stahovací prádlo není na trhu žádnou novinkou. A leckterá z nás jej nosí. Jedná se dnes už o standardní věc, nebo o podvod, jehož odhalení hrozí pořádnou ostudou?
Hříšně krásné podprsenky? Tady jsou!
Ta pravá podprsenka pozvedne nejen vaše přednosti, ale i sebevědomí. Vydejte se na lov těch nejhezčích podprsenek pro menší i velká ňadra! celý článek
Potrpíte si na luxusní doplňky? Hedvábná šála Louis Vuitton je skvělou společnicí pro každou příležitost, neboť elegantně doplní takřka všechny Vaše outfity. Šály z Cruise Collection 2012 můžete...
Chodí Váš miláček pozdě na schůzky? Máme pro Vás tip na skvělý dárek k Vánocům! Kupte mu luxusní švédské hodinky.
Pokud rády cestujete v doprovodu luxusních kabelek a zavazadel Louis Vuitton, jistě přijmete pozvání na cestu s půvabnou americkou průvodkyní jménem Arizona Muse.
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23