Být ve Spojených Státech a neochutnat pravou americkou kuchyni Středozápadu by byla věčná škoda. I když je pravda, že kdybyste každodenně hodovali v restauracích typy Texmex, brzy byste potřebovali o pár čísel větší oblečení.
Texasko-mexická klasika
Texmex, to je označení pro restaurace, kde se mísí vlivy texaské a mexické kuchyně. Používá se zde mleté maso, cibule, fazole, brambory, světlé housky a spousta kečupu. Na chuti dodávají plísňový sýr, plátek slaniny a nakládané okurky. Na jídelníčku se toto jídlo tváří jako nevinně malý steak z mletého masa.
Salát, který zasytí
Útok na linii představují také zeleninové saláty. Klasický Cheasar se zde podává v tortilovém košíčku se slaninou, fazolemi, cibulí a kusy pěkně šťavnatého masa. Základem je čínské zelí s pořídnou porcí dresinku. A místo krutonů dostanete pikantní nachos.
Přečtěte si také:
Navštivte také: Celebrity, Zdravý životní styl a zdravá výživa
Foto: Markéta Tomášková