Specialita havajské kuchyně:
Salát Mahalo Hawai

05.03.2012 | Gastronomie

Máte rádi exotickou kuchyni? Ochutnejte s námi lahodný salát Mahalo Hawai, který patří na havajských ostrovech mezi oblíbené předkrmy, a údajně patří také mezi afrodiziaka.

Salát Mahalo Hawai
Salát Mahalo Hawai je ideální jako lehký předkrm, anebo jako příloha ke grilovanému masu, nejlépe k drůbeži nebo rybě.

Suroviny (pro 4 osoby)
6 středně velkých salátových rajčat
2 stonky čerstvého kopru
20 černých oliv
1 avokádo
1 polévková lžíce červeného vína

Příprava
1. Salátové rajčata nakrájíme na malé kousky a vložíme do misky.
2. Přidáme čerstvě nasekaný kopr, černé vypeckované olivy a vše dobře promícháme.
3. Dno servírovací nádoby vyložíme cca 0,5 cm silnými plátky avokáda.
4. Na plátky nasypeme směs rajčat, kopru a oliv, kterou zalijeme červeným vínem.
5. Hotový salát ozdobíme květy.

Přečtěte si také:

Navštivte také: Volný čas, Krása a móda

Zdroj a foto: Casino Las Vegas, spol. s r. o. 

Komentáře

Pro zobrazení komentářů se musíte přihlásit.