Orientální rituál krásy od Yves Rocher

12.09.2011 | Péče o tělo | Pleť

Potřebujte po celém dni v práci povzbudit tělo i mysl? Dopřejte si uvolňující sprchu s novinkou Rostlinné kosmetiky Yves Rocher - Orientálním sprchovým olejem z řady Tradition de Hammam.

Tento sprchový olej obsahuje bio arganový olej z Maroka, který je všeobecně známý svými vyživujícími vlastnostmi. Jeho textura v barvě jantaru se na pokožce přemění v jemnou pěnu a zanechá ji hebkou a krásně provoněnou.

Koupel s vůní orientu si můžete zpříjemnit použitím Orientálního relaxačního peelingu, který dokonale zjemní pokožku, či Zářivé masky s marockým kaolínem, která se aplikuje na pleť a vlasy a má čistící a zjemňující účinky.

Orientální rituál krásy dokončete pomocí Vyživujícího arganového balzámu, v němž se spojují blahodárné účinky bio arganového oleje se zklidňujícími účinky esenciálního oleje z květů bio pomerančovníku. Vaše pokožka bude jemná a sametově hebká a bude lahodně vonět po květech pomerančovníku.

                     
Na obrázku: Orientální mýdlo s arganovým olejem, Orientální masážní elixír, Orientální relaxační peeling, Vyživující arganový balzám, Zářivá maska s marockým kaolínem

A jaké je tajemství výrobků z řady Tradition de Hammam?
Všechny výrobky z této řady obsahují arganový olej. Ten je díky svým blahodárným účinkům také často nazýván „tekutým zlatem z Maroka“.  Arganový olej se extrahuje z jader arganovníku, velmi odolného stromu rostoucího i v nejsušším podnebí. Jeho výskyt je poměrně vzácný – objevit jej můžeme pouze na jižním pobřeží Maroka.

                       
Novinka: Orientální sprchový olej

Samotný postup výroby arganového oleje je přísně střeženým tajemstvím, které znají pouze ženy a po staletí si je předávají. Ty, jako jediné, sbírají a ručně extrahují olej z jader arganovníku.

Tip pro milovnice orientu: Tradiční péče z Hammamu v kosmetickém salonu Yves Rocher!

Dopřejte svým smyslům hřejivé umění z Maroka také jako péči o tělo v kosmetickém salonu Yves Rocher! Rostlinná kosmetika Yves Rocher se inspirovala orientálním Marokem a nabízí Vám hřejivou, vyživující péči o tělo. Hammam, tradiční rituál z Maroka, kombinuje peeling a relaxační masáž celého těla, na jejímž konci je radost z hedvábné a lehce provoněné pokožky. Odumřelé rohové buňky jsou odstraněny s povrchu těla pomocí speciálních exfoliačních rukavic. Při následné masáži se používá pěstící olej z arganovníku, který je bohatý na mastné kyseliny. Smyslový zážitek inspirovaný starodávnými technikami orientu trvá celých 60 minut.

Cena péče v kosmetickém salónu Yves Rocher:  1000 Kč

www.yves-rocher.cz

Přečtěte si také:

Komentáře

Pro zobrazení komentářů se musíte přihlásit.