Masážní potěšení, které překvapí

16.12.2020 | Sex a vztahy

Co kdyby na světě existovala hračka, která vám dokáže dát více než jen jeden typ uspokojení? Hračka, která vás vzruší a uspokojí a ještě k tomu má možnost vám ulevit od nepříjemných bolestí. Skvělou zprávou je, že taková erotická pomůcka existuje! Jedná se o masážní hlavice, které příjemně promasírují celé vaše tělo a to včetně všech erotogenních zón.

Dopřejte si příjemnou masáž zakončenou neodolatelným a intenzivním orgasmem! Masážní hlavice a masážní vibrátory vás svými úžasnými funkcemi překvapí a potěší. Po prvním použití je jen tak nedáte z ruky.

Masážní hlavice a vibrátory mají mnoho podob.

Existuje mnoho typů a to nejen pro ženy ale i pro muže. Můžete si pořídit hlavici s ohebným kloubem nebo masážní vibrátor s otvorem, který pro úžasný orgasmus stačí jen přiložit na klitoris.

Záleží na vašich preferencích a fantazii.

Masážní hlavice disponují ohebným kloubem. Tím pádem jí můžete přiložit odkudkoliv a z jakéhokoliv úhlu. Produktu se nic nestane a uspokojí vás nejen při sólových hrách ale i při sexuálních hrátkách. Nabízí spoustu vibračních programů a intenzit. Každý program má jiné tempo a sílu, jistě si vyberete svou oblíbenou. Masážní hlavice je robustní, pokud vás tedy bolí svaly, stačí hlavici přiložit a řádně namožený prostor promasírovat, jistě ucítíte příjemné uvolní. Pokud chcete podráždit intimní partie, zvolte příjemnější a méně násilný program. Hračku lze použít i bez aplikace lubrikantu, užívejte si bez jakéhokoliv zdržování. Masání hlavici či vibrátor stačí jen přiložit a zapnout. Jak jednoduché!
Každá žena si zaslouží něco speciálního. Ve stresovém období sáhněte po masážní hlavici nebo masážním vibrátoru. Jistě veškeré napětí uvolní, potěší vás a dostane vás do orgasmického ráje. Taková lákavá nabídka přeci nejde odmítnout!

Komentáře

Pro zobrazení komentářů se musíte přihlásit.