Je mladá, dynamická a tolik sexy!

02.11.2012 | Dámská móda

Také jste si všimli? Potkáváme je a vídáme častěji a stále častěji. Koho? Novou generaci mladých českých krásek s výraznými a přitažlivými slovanskými tvary.

Její představitelky jsou plné energie a smyslnosti, odmítají kompromisy, a to nejen v módě, ale i v životě. Studují i pracují a pro své plné křivky rozhodně nehodlají trpět, mají se rády takové, jaké jsou.



Právě pro ně se zrodila nová značka prádla Like YOU, která byla vytvořena pro ženy s plnými ňadry (s velikostmi košů od D do J) a úzkými hrudníky (s obvodem pod prsy již od velikosti 65). Arbiter krásy tiše žasne nad svůdnými plnými tvary současných mladých českých žen, ale věřte, že ony samotné řeší prozaičtější problémy.



Jsme tu a nemáme co na sebe!

Na českém trhu je aktuálně nedostatek dobře padnoucího, funkčního a zároveň módního, mladistvého prádla s velkými koši a s malým až středním obvodem. Like YOU nabízí obvody od 65 do 95 cm. Tyto dívky a ženy je nakupují buď v zahraničí (Anglie, Polsko) nebo po velkém shánění v tuzemsku přijmou s povděkem takové, které se alespoň trochu přibližuje jejich představě a velikosti. Tu si případně ještě upraví. Důsledky těchto kompromisů jsou zřejmé, v lepším případě se jedná o prohřešky estetické, v horším (což se bohužel nestává zřídka) se dostaví problémy zdravotní.



Genetici a specialisté na výživu poskytují logická vysvětlení tohoto generačního zázraku a rádi osvětlí, co je jeho příčinou. Ovšem na místě je otázka nejen proč – ale také co dál, např. kdo je oblékne? Jde-li o konfekci, existuje několik přijatelných kompromisů. Ale prádlo je základem šatníku a tam kompromisy přinášejí nepohodlí, nepříjemnosti, estetické nedokonalosti i zdravotní problémy. Renomovaný výrobce českého prádla, Triola underwear, se rozhodl vytvořit v rámci svého portfolia novou značku, která nastavuje zrcadlo této mladé generaci – a je stejná jako ona, jako ony, jako Ty.



Již žádné kompromisy! Od teď Like YOU!



Navštivte naše internetové stránky s eshopem www.like-you.cz nebo FACEBOOK.
 

Komentáře

Pro zobrazení komentářů se musíte přihlásit.