Českou Miss 2012 je Tereza Chlebovská

02.04.2012 | Revue

V sobotu večer proběhl slavnostní galavečer, kde byla zvolena nová česká královna krásy.

Sobotní večer patřil oslavě ženské krásy. Českou Miss 2012 se stala 21 letá Tereza Chlebovská z Krnova, studentka Ostravské univerzity. Titul Česká Miss Miss World 2012 udělila porota 18leté Lindě Bartošové, studentce Anglického gymnázia z Pardubic. Titul Blesk Česká Miss Earth 2012 získala 22letá Tereza Fajksová z Ivančic, studentka Veřejně správní akademie. Kromě těchto tří hlavních titulů byl udělen titul Česká Miss posluchačů Frekvence 1. Ten získala slečna Veronika Hladíková, která nejvíce oslovila svým projevem na tomto radiu.  

Absolutní novinkou tohoto ročníku bylo online vysílání přímého přenosu slavnostního finálového večera na internetovém portále www.blesk.cz. Krásu českých dívek tak mohli obdivovat nejen znalci ženské krásy z naší republiky, ale také ze zahraničí. Česká Miss tak drží krok s moderními trendy dnešní doby.

Divákům se v tento jedinečný večer předstviloí čtrnáct finalistek. Titul královny krásy a s ní i titul Česká Miss 2012 a příležitost reprezentovat naši zem na prestižní mezinárodní soutěži Miss Universe získala Teraza Chlebovská. Další z dívek Linda Bartošová získala titul Česká Miss World 2012 a zúčastní se mezinárodní soutěže Miss World. Vítězka kategorie Blesk Česká Miss Earth 2012 Tereza Fajksová odjede hájit barvy České republiky na mezinárodní soutěž Miss Earth.

Zdroj, Foto: ceskamiss.cz

Komentáře

Pro zobrazení komentářů se musíte přihlásit.