Také mrkvová polévka se dá jíst!

04.03.2010 | Gastronomie

Nepatříte mezi příznivce zdravé výživy? Jste skálopevně přesvědčeni o tom, že byste si mrkvovou polévku nedali ani náhodou? Tahle Vám určitě zachutná!

Mrkvová polévka:

Suroviny:

6 větších mrkví
1 cibule
1 rajče
2 lžíce sojové omáčky
100 ml smetany
5 kuliček nového koření
1 kávová lžička kari
sůl
sekaná petrželka

Postup:
Mrkve očistíme, rajče omyjeme, cibuli oloupeme a všechnu zeleninu nakrájíme na větší kousky. Přidáme nové koření, kari, sůl a uvaříme doměkka. Směs necháme vychladnout, rozmixujeme na kaši, dochutíme sojovou omáčkou a smetanou. Ozdobíme sekanou petrželkou. 

Dobrou chuť!

Přečtěte si také:

Recepty na polévky

Komentáře

Pro zobrazení komentářů se musíte přihlásit.