Domácí specialista na bělení zubů


Toužíte po krásném zářivém úsměvu, a přitom se nechcete stresovat v prostředí zubní ordinace? Vyzkoušejte revoluční řešení v oblasti bělení zubů! Vybělte si svůj chrup v pohodlí domova!

Cesty k bílému úsměvu 
Bílý zářivý úsměv je nesmrtelným synonymem krásy, zdraví i úspěchu. Proto po něm lidé tolik touží. Ne všichni však mají to štěstí, aby se jím mohli pyšnit. Genetické dispozice, stáří, konzumace kávy, vína, užívání některých léků, o cigaretách ani nemluvě, tyto všechny překážky mohou stát v cestě krásně bílému úsměvu. Ale zažloutlý úsměv je přeci totálně out! Komu záleží na jeho vlastním zevnějšku, ten se s ním rozhodně nespokojí. Jak ho tedy vybělit? Možností existuje hned několik. Jejich účinnost a dostupnost se však značně liší. Ostatně posuďte sami. 

Pokud se rozhodnete, že si necháte zkrášlit svůj úsměv v ordinaci zubního lékaře, bude Vás to stát poměrně hodně času (za jednu návštěvu se zuby nevybělí) i peněz. Nehledě na to, že u zubaře se nikdo necítí zrovna dvakrát příjemně. 

Z tohoto důvodu dává valná většina majitelů chrupu přednost bělícím zubním pastám. Jenže ty svým mechanickým působením na zubní sklovinu pouze odstraňují usazeniny. Při pravidelném používání sice navrátí zubům jejich přirozenou barvu. Ta však není tak zářivě bílá, jak bychom si přáli.

Že Vás ani jedna z cest k dokonalé barvě chrupu příliš nenadchla? To vůbec nevadí! Máme pro Vás totiž něco mnohem lepšího. Specialistu na bělení zubů a péči o zuby! 

Speciální gel na bělení zubů 
Bělení zubů pomocí profesionálního stomatologického gelu White Pearl v sobě spojuje hned několik výhod. V prvé řadě nemusíte vážit cestu k zubnímu lékaři, neboť umožňuje bělení zubů v pohodlí domova. Dále na rozdíl od bělících zubních past zuby skutečně vybělí, a to i ty, které jsou velmi zažloutlé. Bělící gel s obsahem karbamidu peroxidu účinně působí na zabarvené zuby a odbarvuje pigmenty usazené v zubní sklovině. Navíc obsahuje vysoký podíl fluoridů, které posilují chrup, čímž aktivně chrání zubní sklovinu. Gel rovněž desinfikuje ústní dutinu a působí preventivně proti parodontóze, má protizánětlivé účinky. V žádném případě se tedy nemusíte obávat o zdraví svého chrupu. White Pearl byl několik let testován na stomatologické klinice s vynikajícími výsledky. Kromě toho proces výroby a prodeje White Pearl získal prestižní certifikát kvality ISO 9001:2000. Přesto je cenově dostupný široké veřejnosti. Může se dokonce pochlubit nejnižší cenou na trhu pro výrobek tohoto typu v přepočtu na jedno bělení.

Stomatologický gel White Pearl se prodává v bělících sadách. V závislosti na velikosti balení obsahuje 1-2 tuby s 65 ml stomatologického bělícího gelu, 2 nebo 4 tvarovatelné zubní aplikátory, 1 stříkačkový dávkovač a 1 škálu bělosti pro Vaši kontrolu. Balení vystačí na celou proceduru bělení (až 130 kompletních bělení) i následné dobělení v případě opětovného žloutnutí chrupu. Během aplikace gel rovnoměrně obklopí zub a bělí ho po celém povrchu. Nasazování aplikátoru je velice jednoduché a denní kůra rychle uteče. Aplikátor si vytvarujete pouze jednou, a pak už jej můžete využívat pro Vaše bělení stále. Viditelných výsledů docílíte dle stavu Vašeho chrupu za 1 až 2 týdny.

Bělicí pudr pro Váš úsměv
Pro udržení bělosti zubů Vám doporučujeme revoluční novinku v oblasti péče o dutinu ústní, a to bělicí pudr WP SMILE. Oproti bělícím zubní pastám a pudrům, které bez výrazného bělícího účinku mechanicky odírají usazeniny ze zubu, WP SMILE dosahuje viditelných výsledků použitím látky Peroxydone, kterou používají k profesionálnímu bělení zubů stomatologové. Vzhledem k absenci abrazivních částic je tento šetrný bělící pudr ideální pro každodenní použití. Komplex účinných látek (peroxydone, fluoridy a xylitol) je zárukou dokonalé péče o Váš chrup. Peroxydone šetrně odstraňuje pigmenty usazené jak na povrchu zubu, tak v zubní sklovině. Fluoridy zabraňují metabolismu bakterií, zvyšují odolnost zubů proti zubnímu kazu, snižují demineralizaci zubní skloviny a naopak podporují zpětný přívod minerálů a vápníku do zubu. Xylitol působí jako prevence proti výskytu a tvorbě zubního kazu a účinně funguje při nezbytné regeneraci zubní skloviny.

Bělící zubní pudr nahrazuje běžnou bělící zubní pastu. Zuby se jím čistí způsobem doporučeným zubním lékařem, a to minimálně dvakrát denně. Nejprve dostatečně zvlhčíte zubní kartáček, který pak namočíte do nádobky s bělícím pudrem. Poté si čistíte zuby stejně jako běžnou zubní pastou. Aplikaci pudru můžete v průběhu čištění zubů opakovat dle potřeby. A jedna příjemná zpráva nakonec. Na výběr máte z několika lahodných příchutí. 

Ptáte se, kde tyto revoluční výrobky, gel White Pearl a pudr WP SMILE, můžete koupit? V síti drogerií ROSSMANN a SCHLECKER, dále v lékárnách a samozřejmě v internetovém obchodě www.krasnyusmev.cz! Přejeme Vám, ať Váš úsměv září jako padlý sníh! 

Máte-li zájem o další informace, navštivte obchod péče o zuby, nebo server věnovaný bělení zubů komplexně.

www.krasnyusmev.cz

Přečtěte si také:

Navštivte také: Parfumerie, Módní trendy

Komentáře

Pro zobrazení komentářů se musíte přihlásit.